Oosterbracht 4J

Huurprijs:             Beneden € 500,- pm, boven € 250,- pm
Borg:                      3 maand vooruit
Huurperiode:      Minimaal 6 maand
Afmetingen:        200  2x (965x965x455)
W/G/E:                   Aanwezig excl.
Douche/Toilet:    Aansluiting aanwezig
Aanvaarding:       verkocht
Oosterbracht 4 7

Locatie: Deze kwalitatief zeer goed gebouwde bedrijfsunit zijn gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Nijbracht, nabij het centrum Emmen. In de directe omgeving vindt u de Sligro, Staples, McDonalds, Praxis, Gamma, enz.
Oppervlakte: 93m² op de begane grond en 93m² op de verdieping. Plavondhoogte op de begane grond is 455 cm Eventueel extra zolder voor voorraad en materiaal. Plavondhoogte op verdieping is 270 cm. Met elk 6 privé parkeerplaatsen op eigen grond zijn tot uw beschikking. Opleveringsniveau: De bedrijfsunit wordt opgeleverd met een C.V., elektrische overheaddeur van 350 hoog en 300 cm breed, 2 loopdeuren en TL-verlichting.Een meterkast v.v. gas, water, elektra, krachtstroom en telefoon.
Bouwkundige gegevens: De bedrijfsunits zijn traditioneel afgebouwd in 2011 en zijn zeer goed geïsoleerd.
Bijzonderheden: hoekunits met extra toegangsdeur en warmtewerend glas in de ramen op de verdieping. De verdieping is voorzien van een airco installatie. Door de ligging van deze bedrijfsunits, vlakbij het centrum van Emmen en op een steenworp afstand van de woonwijken Noordbarge, Bargeres, Delftlanden, Parc Sandur en Rietlanden, zijn de bedrijfsunits uitermate geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.